Katajanokan Fysiatriasema

Puhelin:  09-661001


Erityisosaaminen


Erityisosaamisena aiemmista toistuvista tutkimuksista, hoidoista ja kuntoutuksista huolimatta selvittämättömistä syistä oireilevien, tuki- ja liikuntaelinten sairauksista ja tapaturmista kärsivien, potilaiden vaivojen syntymekanismien diagnostiikka, hoito- ja kuntoutussuunnitelmat, työkyvyn arvioinnit sekä lausunnot.

Injisointihoidot

Injisointihoidot, joissa annetaan kortikosteroidia, puuduketta tai kukonhelttauutetta eli natriumhyaluronaattia hyvällä kliinisellä kokemuksella käsivaraisesti raajojen tai selkärangan nivelten, nikamien tai hermokanavien läheisyyteen kuten myös raajojen jänteitten vierusalueille ja limapussi-alueille.

Leikkaushoidot


Fysiatrian erikoislääkäri on opiskellut vuosikausia pitääkseen sinut pitkään poissa leikkaussaleista. Jos tuki- ja liikuntaelinvaivasi kirurginen hoito on ainoa oleellinen vaihtoehto kuntoutuaksesi, on fysiatri ensisijainen erikoislääkäri kertomaan sen sinulle. Operatiivinen hoito voi olla hyvä vaihtoehto silloin kun diagnostiikka on oikea eikä muu hoito tai kuntoutus enään auta.