Katajanokan Fysiatriasema

Fysiatrian erikoislääkäri Markku Tunninen

Tavallisimmat pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Kelan suorapalautus voi olla noin 29,50 €  - 39,50 €.

Maksutavat

Uudet potilaat

Katajanokan Fysiatriaseman netti-ajanvaraus on ollut käytössä vuoden 2016 alusta lähtien.

Palvelut

Puhelin:  [09-661001]


Ajanvaraus

puh 09-661001 ja sms 0443130454​markku.tunninen@fysiatria.net

NETTIAJANVARAUS 

Erityisosaaminen

Erityisosaamisena aiemmista toistuvista tutkimuksista, hoidoista ja kuntoutuksista huolimatta selvittämättömistä syistä oireilevien, tuki- ja liikuntaelinten sairauksista ja tapaturmista kärsivien, potilaiden vaivojen syntymekanismien diagnostiikka, hoito- ja kuntoutussuunnitelmat, työkyvyn arvioinnit sekä lausunnot.


Injisointihoidot


Injisointihoidot, joissa annetaan kortikosteroidia, puuduketta tai kukonhelttauutetta eli natriumhyaluronaattia hyvällä kliinisellä kokemuksella käsivaraisesti raajojen tai selkärangan nivelten, nikamien tai hermokanavien läheisyyteen kuten myös raajojen jänteitten vierusalueille ja limapussi-alueille.


Leikkaushoidot


Fysiatrian erikoislääkäri on opiskellut vuosikausia pitääkseen sinut pitkään poissa leikkaussaleista. Jos tuki- ja liikuntaelinvaivasi kirurginen hoito on ainoa oleellinen vaihtoehto kuntoutuaksesi, on fysiatri ensisijainen erikoislääkäri kertomaan sen sinulle. Operatiivinen hoito voi olla hyvä vaihtoehto silloin kun diagnostiikka on oikea eikä muu hoito tai kuntoutus enään auta.